Proteine pannekoeken

Recept: Makkelijke Proteine Pannenkoeken

Deze heerlijke pannenkoeken zijn binnen 10 minuten te bereiden, gemakkelijk, snel en superlekker. Voeg je favoriete topping toe aan dit recept om er je eigen draai aan te geven. Hieronder heb ik geschreven welke toppings ik heb gebruikt, maar deze pannenkoeken zijn ook superlekker met pindakaas en banaan, blauwe bessen met light jam, of lekker basic met maple syrup.

Voedingswaarde:
Calorieën;  372kcal
Koolhydraten: 43 gram
Vetten: 11 gram
Eiwitten:  26 gram

proteine pannekoeken

Ingrediënten:

1 middelgrote banaan

2 eieren

15gram nutrition united whey creamy vanilla

10-gram havermout

10-gram boekweitmeel

1 tl kaneel

Bereidingswijze:

voeg alle ingrediënten toe aan de blender of nutribullet (TIP: als je geen nutribullet of blender hebt kan je ze ook met een vork maken, prak dan eerst de banaan fijn voeg hierna de rest van de ingrediënten toe en meng goed door elkaar) meng alles tot een glad beslag, zet een antiaanbakpan op het fornuis en spray deze in met een bakspray, doe nu het beslag in de pan tot je een klein rondje hebt. Draai de pannenkoek om zodra er bubbeltjes op het beslag komen, laat nog even kort in de pan en haal eruit herhaal dit tot dat je al het beslag hebt gebruikt. Serveer deze heerlijke pannenkoeken met een topping naar keuze.

Ik gebruikte bij dit recept de volgende topping:

15 gram blueband hazelnootpasta

10gr cacao nibs

100gr aardbei

Voedingswaarde:

Kcal 173

Koolhydraten 16gram

Vetten 10gram

Eiwitten 2gram

aardbei, eiwitten, chocola

Pak je voordeel !

Schrijf je in

ontvang als eerste onze members aanbiedingen