Chocolade Eiwitwafels

Ik wilde al een tijdje dit idee proberen – en vandaag denk ik dat het me gelukt is.

Ik heb banaan in het beslag gebruikt en deze wafels zijn van nature zoet en heerlijk, waardoor je veel opties hebt voor toppings.

Ik heb de mijne gegarneerd met wat frambozen, cacao nibs en rauwe probiotische kokosmelk – je kunt ook gewone volle kokosmelk of kokosyoghurt gebruiken – of gewone yoghurt.

 

Dit recept kostte me bijna geen tijd om alles bij elkaar te sprokkelen en het bevredigde mijn eetlust volledig – dus wat je ook voor een topping gebruikt, je zult zeker genieten van deze smakelijke wafels.

Voor: 1 portie
Hebt je nodig: maatbekers, lepels, mengkommen, garde, wafelijzer, bakoliespray

1 T + 1 tl kokosmeel
1 portie (33 g) Vanille Eiwit Eiwitpoeder (Ik gebruik eiwitpoeder van eiwit in sommige van deze recepten voor wafels/pannenkoeken omdat ik de textuur lekker vind, maar ik denk dat zoiets als ik ❤️ Chocolade-eiwit ook geweldig zou werken!)
2 T cacaopoeder (cacaopoeder is ook goed, maar zoek de volgende keer naar de rauwe cacao!)
1/4 tl bakpoeder
1 tl puur vanille-extract
1 ei
1 banaan, gepureerd (of 1/2 kop ongezoete appelmoes)

1. Meng in een middelgrote kom kokosmeel, eiwitpoeder, cacaopoeder en bakpoeder en meng door elkaar.
2. Pureer de banaan in een aparte kom. Voeg ei en vanille-extract toe en meng goed.
3. Combineer de natte en droge ingrediënten en roer.
4. Verwarm en olie je wafelijzer volgens de instructies.
5. Kook 3-5 minuten, of tot ze knapperig zijn.
6. Haal uit het wafelijzer en serveer met de gewenste toppings.

Pak je voordeel !

Schrijf je in

ontvang als eerste onze members aanbiedingen