Als de wintermaanden aanbreken, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen om fit en gezond te blijven. Maar hoe kom je fit de wintermaanden door? En welke voedingssupplementen kunnen daarbij helpen?

Een van de belangrijkste dingen om fit de wintermaanden door te komen is door voldoende te bewegen. Dit hoeft niet per se te betekenen dat je elke dag urenlang in de sportschool moet doorbrengen; ook gewoon een dagelijkse wandeling of het doen van eenvoudige thuisworkouts kan al een grote bijdrage leveren aan je algehele gezondheid. Probeer ook regelmatig buiten te zijn, zodat je kan genieten van de zon en de frisse lucht.

Een ander belangrijk aspect om fit de wintermaanden door te komen is door gezonde voeding te eten. Probeer voldoende groenten, fruit, eiwitten en gezonde vetten te consumeren. Dit kan helpen om verkoudheid en griep te voorkomen en om de energie op peil te houden. Bovendien kan het helpen om de winterdip te verminderen, die veel mensen ervaren tijdens de koudere maanden.

Er zijn echter ook bepaalde voedingssupplementen die kunnen helpen om fit de wintermaanden door te komen. Zo kan vitamine D bijvoorbeeld helpen om de immuniteit te versterken en om de winterdip te verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn als je weinig tijd buiten doorbrengt of als je in een gebied woont met weinig zon.

Ook probiotica kunnen nuttig zijn om fit de wintermaanden door te komen, omdat ze de darmflora kunnen versterken. Dit kan helpen om de immuniteit te verhogen en om te helpen om verkoudheid en griep te voorkomen.

BCAA’s (branched chain amino acids) zijn ook een goed supplement om te overwegen om fit de wintermaanden door te komen. Ze spelen een belangrijke rol in de spieropbouw en -herstel en kunnen de afbraak van spieren tijdens intensieve training verminderen. Ze kunnen ook helpen om spierpijn na een training te verminderen.

Een ander supplement dat nuttig kan zijn om fit de wintermaanden door te komen is magnesium. Dit mineraal speelt een belangrijke rol in het functioneren van de spieren en kan helpen om spierpijn en vermoeidheid te verminderen.

Als je wilt weten welke supplementen het beste bij jou passen, neem dan contact met ons op .

Pak je voordeel !

Schrijf je in

ontvang als eerste onze members aanbiedingen