Verzenden & Retourneren

Verzenden
Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 2 werkdagen, als je voor 18.00 uur besteld word je bestelling vaak de zelfde dag nog verwerkt! Wanneer je na 2 dagen geen verzendbevestiging hebt gekregen. neem dan contact op met onze klantenservice.


Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 9,95.

Bezorging via PostNL
PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Retourneren
Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor online het Retour formulier downloaden en printen. Wanneer u het product heeft aangemeld voor retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar NutritionUnited.nl

Voor alle producten geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

Het aankoopbedrag word binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice.

download hier uw Retour formulier.

Pak je voordeel !

Schrijf je in

ontvang als eerste onze members aanbiedingen