Nutrition united

Whey Protein

WHEY PROTEIN

Whey is een compleet eiwit, wat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat die nodig zijn voor eiwitsynthese. Whey is een fundamenteel supplement en ondersteunt een enorm scala aan doelen voor zowel mannen als vrouwen. Het is snel verteerbaar en perfect voor spieropbouw en vetverlies in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

snelle levering!

Voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,00
 

Veilig online

Eenvoudig betalen via Ideal
 

Wat is whey?

Whey proteïne zijn hoogwaardige eiwitten in een poedervorm. (Eiwit shake). Whey staat ook voor wei (weiproteineperperaat) afhankelijk van het concentraat wordt dit ook wel Whey Concentraat of Whey Isolaat genoemd. Whey is afkomstig van kaas (dus van een koe). Als er kaas wordt gemaakt blijft er een restant over dit wordt omgezet in whey poeder en dit bevat een van de hoogste concentratie eiwitten.

Wanneer whey proteïne gebruiken?

Whey proteïne wordt vaak gebruikt bij sporters omdat dit een hoog eiwitgehalte heeft. Veel (kracht)sporters proberen hun eiwit inname te verhogen om zo spiermassa op te bouwen en vet te verliezen. Niet alleen als je super lean en slank wilt zijn is whey geschikt ook als je lichamelijk wil groeien in spiermassa zijn whey eiwitten perfect. Vaak bevat 1 scoop (portie) whey minimaal 20gr eiwitten. Doordat whey eiwitten vaak laag in calorieën zijn passen deze perfect in ieder doel.

Wat doen whey protein precies?

Whey proteïne is een van de meest pure vorm van eiwitten. Eiwitten bouwen ons lichaam denk hierbij aan spiermassa, maar niet alleen je spiermassa heeft eiwitten nodig ook je huid, haar, hersenen, bindweefsel en ga zo maar door. Eiwitten zijn een van de hoofdbronnen van onze macronutriënten samen met koolhydraten en vetten bouwen zij de bouwstenen van ons lichaam. Eiwitten halen we ook uit voeding denk hierbij aan Kip, eieren, peulvruchten, zuivelproducten, rundsvlees etc. Met whey eiwitten haal jij makkelijker jouw doel zonder te veel calorieën te consumeren!

Whey voor vrouwen?

Whey protein werkt voor zowel mannen als vrouwen. Door meer spierdefinitie te ontwikkelen als vrouw zou je mooiere contouren kunnen creëren. Denk hierbij aan de “BIG BOOTY” die menig vrouw zou willen hebben. Of die strakke lijnen op je buik.

Bijwerkingen Whey?

Whey heeft weinig bijwerkingen. Maar in enkele gevallen komen de volgende bijwerkingen voor. Diarree bij veel verbruik (door lactose). Proteine intolerantie zoals bij veel producten denk aan gluten of lactose kan er ook voor whey proteine een intolerantie ontstaan. Lactose-intolerantie. Hoofdpijn kan voorkomen omdat whey eiwitten een klein gedeelte vocht onttrekken uit het lichaam. Drink en eet daarom altijd voldoende en gevarieerd.

#NutritionUnited

take it to the next level.

10 tips voor een summer body

10 tips om slank de zomer in te gaan. Iedereen kent het wel het wordt weer lente in ons land en de winter/corona kilo’s zitten lees meer

Supplementen tijdens de zwangerschap

Welke voedingssupplementen zijn er veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap? lees meer

Welk supplement voor spierherstel?

Vitamine D, omega-3 vetzuren, creatine en gelatine in combinatie met vitamine C kunnen het herstel bevorderen. lees meer

Pak je voordeel !

Schrijf je in

ontvang als eerste onze members aanbiedingen